LINO VIŠEBOJAC 2018.

JAVNE NABAVKE

NAŠE DVORIŠTE

 

PRODUŽENI BORAVAK

VIJEĆE UČENIKA NAŠE ŠKOLE

 

TEŽINA ŠKOLSKE TORBE

 

 

U 1.3 se grade životne vrijednosti

Tjedan 30.9. – 4.10.2019. Tema: Poštovanje. U 1.3 razredu na početku godine i dugogodišnjeg zajedničkog druženja gradimo životne

vrijednosti. Prošloga tjedna govorili smo o prijateljstvu i važnosti čuvanja svoga i tuđeg srca. Ovog tjedna govorimo o poštovanju. Razgovarali smo što je to poštovanje te kako se poštuju osobe oko sebe, koga treba poštovati i kako nekome pokazati poštovanje. Učenici su imali nevjerojatne ideje i prijedloge, a jučer smo zaključili da smo svi različiti, ali da unatoč tome možemo i trebamo biti prijatelji.

S ciljem pokazivanja međusobnih razlika, učiteljica Ines Novak podijelila im je dijelove puzle koje su imali zadatak ukrasiti posve po svojoj volji. Tijekom jutarnjeg sastanka opažali smo svačiju puzlu i zaključili da NI JEDNA NIJE ISTA! Kao što nismo ni mi.

Učiteljica ih je pozvala oko stola na kojem je sastavila cijelu puzlu u jednu predivnu, cjelovitu, šarenu sliku. Uz opće oduševljenje mališana, zaključili smo da se savršeno možemo slagati, iako smo drugačiji. Zaključili smo da smo jedna školska obitelj i obećali smo jedni drugima da ćemo čuvati srca jedni drugih i podržavati jedni druge.

U prvom razredu iznimno je važno graditi zajedništvo među učenicima i učiti ih da se raduju tuđem, kao i svom uspjehu te da pomažu jedni drugima da budu bolji.

Učiteljica Ines je apsolutno oduševljena svojim mališanima koji su pokazali iznimnu zrelost, spremnost na suradnju, razumijevanje i, iznad svega, ljubav. Bravo, bravo, bravo 1.3!!!

 

Ines Novak

 

KONTAKT - email

KONTAKT - telefon

KALENDAR

kalendar rada

SNIMANJE DRONOM

NAŠ GODIŠNJAK "ŠKOLARAC 2018."

UČENICA GENERACIJE 2018./19.

 

 

414549
Ukupno posjeta stranici:Ukupno posjeta stranici:414549