LINO VIŠEBOJAC 2018.

JAVNE NABAVKE

NAŠE DVORIŠTE

 

PRODUŽENI BORAVAK

VIJEĆE UČENIKA NAŠE ŠKOLE

 

TEŽINA ŠKOLSKE TORBE

 

 

Očekivanja roditelja od škole, učiteljice, učenika i od samih roditelja

Dana 4. i 5. rujna 2019. godine u našoj školi, u sklopu roditeljskih sastanaka koji su održani za prve razrede u 17:00 h, prema prijedlogu i ideji učiteljice

Tanje Bevanda, održane su radionice pod nazivom „ Očekivanja roditelja od škole, učiteljice, učenika i od samih roditelja".
Radionicu su održale učiteljice na prvom roditeljskom sastanku: Iveta Mustapić (1.1), Martina Kordić (1.2), Ines Novak (1.3) i Tanja Bevanda (1.4).
Radionica je imala za cilj da se točno definiraju očekivanja svih bitnih elemenata obrazovanja te da nam posluže kao vodilja kroz daljni rad.
Osim očekivanja ova radionica bila je jako dobra kao način upoznavanja roditelja, kako i na koji način međusobno sebe mogu upoznati, te tako izabraditi adekvatne predstavnike svoga odjela koji će ih zastupati u Vijeću roditelja.
Radionica je osmišljena da se roditelji podijele u 4 skupine te da se svakoj skupini dodjeli po jedan zadatak. Kad se zadaci urade, svoje mišljenje dijele sa ostatakom razreda te dopunjuju i razmjenjuju mišljenja i stavove.
U prilogu stoje radni materijali na kojima točno stoje definirana pitanja na koja roditelji daju odgovore.

 

 

 

 

KONTAKT - email

KONTAKT - telefon

KALENDAR

kalendar rada

SNIMANJE DRONOM

NAŠ GODIŠNJAK "ŠKOLARAC 2018."

UČENICA GENERACIJE 2018./19.

 

 

414560
Ukupno posjeta stranici:Ukupno posjeta stranici:414560