LINO VIŠEBOJAC 2018.

JAVNE NABAVKE

NAŠE DVORIŠTE

 

PRODUŽENI BORAVAK

VIJEĆE UČENIKA NAŠE ŠKOLE

 

TEŽINA ŠKOLSKE TORBE

 

 

Glazbeni festival 2019.

Dana 7.5.2019. u našoj školi održan je treći glazbeni festival osnovnih škola Hercegovačko-neretvanske županije. Festival je započeo u 11 sati. Cilj je bio

prepoznavanje nadarenih učenika kao i promoviranje rada osnovnih škola.

Ovaj projek pokrenut je od strane Zavoda za školstvo Mostar kao i njegovog predstavnika Igora Raguža. Ocjenivački sud sastojao se od: prof. Marije Polić, prof. Marine Bazina i prof. Hrvoja Merdžo kao i Igora Raguža u ulozi ocjenivačkog povjerenstva. Festival je bio podjeljen u tri skupine nastupa. U prvoj skupini nastupili su: Tamara Majerski (OŠ Petra Bakule Mostar) uz pjesmu Moonlight i dvije plesačice, predstavnik naše škole Darko Bubalo uz pjesmu Lutka koji je našim pljeskom dobio veliku podršku, Antonela Papac (OŠ Crnići) uz pjesmu Rijeka bez imena, Petra Milinković i djevojački ansambl (OŠ Cim) s pjesmom Izliči me, Maja Bevanda (OŠ Ivana Gundulića) uz pjesmu Molitva i plesačicom koja je imala bijela krila i vrpce s kojom je plesala i Klara Marijanović (OŠ Kruševo) s pjesmom Krivi ljudi.

U drugoj skupini nastupali su: Josipa Medić (OŠ Ilići) s pjesmom Lađa u noći i tri djevojke koje su dočarale lađu svojom koreografijom, Ivan Bilić (OŠ Ivana Mžuranića Gračac) uz pjesmu Treat you better, Dora Markota (OŠ Ilije Jakovljevića Mostar) s pjesmom Jedina i plesačicom s crvenim balonom u obliku srca, Antea Marijanović ( OŠ Stolac) uz pjesmu Set Fire to the rain i Leona Bohm (Treća osnovna škola Mostar).

U trećoj skupini nastupili su: Karla Marić (OŠ Marina Držića Buna) uz pjesmu Over the rainbow, Zbor Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama s pjesmom Dani koji su oduševili i razveselili sve prisutne, Lea Matić (OŠ Kardinala Stepinca Neum) s pjesmom Diamonds, Ružica Zadrić ( OŠ Marka Marulića Prozor) uz pjesmu Moja posljednja i prva ljubavi, Nera Banović ( OŠ Bartola Kašića Rodoč) uz pjesmu Shallow i Karla Krtalić (OŠ Silivija Strahimira Kranjčevića) s pjesmom Što te nema.

Nakon svih nastupa sudci su se povukli da donesu odluku. U međuvremenu prisutne je zabavljao Školski zbor. Prvo mjesto osvojile su Josipa Medić i Leona Bohm, drugo mjesto osvojili su Maja Bevanda i Antonela Papac i treće mjesto Darko Bubalo i Petra Milinković. Kažu da glazba ima moć oblikovati karakter, ona je zvuk našh osjećaja. A tišina između dvije note je ono što čini glazbu. Stoga, glazba može promijeniti svijet jer može promijeniti ljude.

 

Ivona Duno 9.2

 

 

 

KONTAKT - email

KONTAKT - telefon

KALENDAR

kalendar rada

SNIMANJE DRONOM

NAŠ GODIŠNJAK "ŠKOLARAC 2018."

UČENICA GENERACIJE 2018./19.

 

 

397525
Ukupno posjeta stranici:Ukupno posjeta stranici:397525